سیر سیاه عطاری 2023-08-14
7 خواص سیر سیاه که نمی دانستید فروشگاه اینترنتی محصولات عطاری
سیر سیاه با سمزدایی از کبد به بهبود عملکرد آن کمک کرده و از بیماریهای کبدی پیشگیری میکند. قرنهاست که از سیر سیاه در انواع غذاهای آسیایی استفاده میشود. استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمیگردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده میشود. سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید میشود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) میگویند.
اگرچه سیر سیاه بهطور کلی بیخطر است؛ اما زنان باردار یا شیرده باید در مصرف این ماده احتیاط کنند. بهتر است قبل از استفاده، با پزشک خود مشورت کنند تا از ایمنبودن مصرف آن مطمئن شوند. برای تهیه سیر سیاه ، پیازهای تازه باید در چند هفته تا چند ماه در محیطی با رطوبت در دمای بسیار کم نگهداری شوند.
استفاده از کرم مرطوب کننده دست و صورت نیز این اثر را دوچندان می سازد. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترلشده به سیر سیاه تبدیل میشود. با اینکه سیر سیاه مغذیتر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناختهشدهای نیست و چندان استفاده نمیشود.
برای تهیه سیر سیاه در خانه، میتوانید از دستگاههایی مانند پلوپز یا خشککن استفاده کنید. حبههای سیر را در دستگاه قرار دهید و دما را بین 60 تا 90 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. این فرآیند ممکن است 2 تا 3 هفته طول بکشد و نیاز به محیطی با رطوبت بالا دارد. در نهایت، سیرها به رنگ مشکی تغییر میکنند و طعم آنها شیرین و خاص میشود.
بسیاری از این گیاهان نمونه های فیک و یا غیر اصل در بازار دارند که ما در این فروشگاه با تمام تلاش، سعی در ارائه بهترین کیفیت ها و محصولات اصل هستیم. مصرف منظم سیر سیاه به بهبود جریان خون و کاهش فشار خون کمک میکند، زیرا ترکیبات گوگردی موجود در آن رگهای خونی را منبسط میکنند. علاوه بر ویتامین و مواد معدنی گفته شده، سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به سیر معمولی است. سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. سیر سیاه، این الماس سیاه رنگ آشپزخانه، با طعمی شیرین و ملایم و خواص درمانی فراوان، به یکی از محبوبترین چاشنیهای طبیعی تبدیل شده است.
سیرسیاه سرشار از آنتیاکسیدانهایی همچون آلیسین، پلیفنولها و فلاونوئیدهاست که به مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک میکنند. این خاصیت باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و از شما در برابر عفونتها و بیماریهای مزمن محافظت میکند. افرادی که نسبت به سیر سفید حساسیت دارند می توانند به راحتی از سیر سیاه دکتر بیز استفاده کنند. حتی خواصی برتر از سیر معمولی را یک جا و بدون بو و طعم آزاردهنده دریافت می کنید. این فرآورده غذایی را می توان به صورت تازه، خمیر شده، پودر شده به صورت خام یا پخته مصرف نمود.
مصرف منظم سیر سیاه به تنظیم سطح قند خون کمک میکند و خطر ابتلا به دیابت و عوارض مرتبط با آن را کاهش میدهد. آنتیاکسیدانهای موجود در این ماده، تاثیر مثبتی بر کنترل قند خون دارند. با کاهش التهاب ، آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. در طول تاریخ، از سیر به عنوان یک ماده غذایی-دارویی برای تقویت سیستم ایمنی، درمان سرماخوردگی، کاهش التهابات، بهبود هضم و حتی به عنوان یک آنتیبیوتیک قوی استفاده شده است.
اخیراً به تایوان و سایر کشورها معرفی شده و سپس مورد توجه سرآشپزهای سطح بالا قرار گرفته است. امروزه سرآشپزها از آن استفاده می کنند تا طعم های بی نظیری به غذاهای ماهی، مرغ، ریچوتو و سوپ اضافه می کنند. سیر سیاه یکی از قدرتمندترین مواد طبیعی با خواص درمانی گسترده است که از تخمیر سیر تازه در شرایط دما و رطوبت کنترلشده تولید میشود. این فرآیند، باعث افزایش خاصیت آنتیاکسیدانی و کاهش بوی تند سیر شده و فواید دارویی آن را چندین برابر میکند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند.
برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوتههای سیر در آرامپز یا پلوپز است. این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید. تولید صنعتی این محصول در دستگاههای پیشرفته انجام میشود که دما و رطوبت را بهطور دقیق تنظیم میکنند.
همچنین، قیمت سیر سیاه لاغری در مقایسه با انواع دیگر ممکن است کمی بیشتر باشد، چرا که معمولاً تحت فرایندهای خاصی تولید میشود. در نتیجه انسولینی که در بدن ترشح می شود بتواند برای کنترل قند خون کافی باشد و نیاز به تزریق انسولین در فرد را کاهش دهد. این موضوع می تواند برای مبتلایان به دیابت نوع دوم که بدن نسبت به انسولین ترشح شده مقاومت نشان می دهد بسیار مفید باشد و رفته رفته دوز تزریق انسولین را در این افراد کاهش دهد. همین حالا سیر سیاه فله و انواع محصولات گیاهی را از فروشگاه سلام عطار خریداری کنید. خاصیت سیر سیاه همدان نسبت به سیر سفید،10 برابر بیشتر است و باتوجه به بافت ژله ای مانندی که دارد، راحت تر خورده میشود.
استفاده از این روغن باعث تغذیه عمیق پوست سر و بهبود کیفیت موها میشود. این ماده با کاهش التهابات و دفع سموم از کبد، عملکرد آن را بهبود میبخشد. همچنین نشانگرهای آسیب کبدی مانند ALT و AST با مصرف منظم سیر سیاه کاهش مییابند. سیر سیاه با بهبود هضم غذا و کاهش التهاب معده، برای افرادی که از مشکلات گوارشی مانند نفخ، سوءهاضمه و زخم معده رنج میبرند بسیار مفید است.
در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا میشویم. برای تهیه سیر سیاه، حبههای سیر در محیطی با دمای کنترلشده (بین 60 تا 90 درجه سانتیگراد) و رطوبت بالا نگهداری میشوند. این فرآیند باعث واکنش میلارد (Maillard) میشود که منجر به تغییرات شیمیایی مفید در ترکیبات سیر خواهد شد.
هنگام خرید، به کیفیت محصول و فرایند تولید آن توجه کنید تا از خواص آن به طور کامل بهرهمند شوید. سیر سیاه بهترین خوراکی هست که همانند دارو عمل میکند به طوری که خوردن دو حبه از آن قبل از غذا به صورت معجزه آسایی به تقویت بدن کمک میکند. فروش سیر سیاه به دلیل فواید زیادی که دارد بسیار گسترده شده است و فروشگاه های زیادی به فروش سیر سیاه روی آورده اند. با تهیهی سیر سیاه در منزل، میتوانید از یک چاشنی طبیعی، خوشمزه و سالم بهرهمند شوید و آن را به دوستان و خانوادهی خود هدیه دهید. در هفته اول ممکن است که ته بوتهها نیمسوز و پوست آنها قهوهای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود.
سیر سیاه بدلیل فرایند تخمیر، سطوح بالاتری از آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی شامل ( اس-آلیل سیستئین و اس-آلیل مرکاپتوسیستئین ) نسبت به سیر سفید را داراست. خواص سیر سیاه ده برابر بیشتر از یک سیر معمولی می باشد این به این معنی است که این محصول می تواند از بروز بیماری های مختلف جلوگیری کند، همچنین حملات قلبی و لخته های خونی را کاهش می دهد. این محصول بسیار ادرار آور است و به دلیل داشتن درصد زیادی از پتاسیم برای افرادی که دارای بیماری کلیه هستند و از ورم و عدم توانایی حفظ آب در بدن رنج میبرند مفید است. خواص بینظیر سیر سیاه در طب سنتی و مدرن، آن را به یک مکمل طبیعی بیرقیب تبدیل کرده است.
یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند. مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
این نوع سیر، علاوه بر مزایای فراوان برای سلامت عمومی، بهطور خاص برای گروههای خاصی از افراد مفید است و میتواند در درمان یا پیشگیری از بسیاری از مشکلات سلامتی مؤثر باشد. در ادامه به بررسی جامع خواص، کاربردها و نحوه مصرف این ماده ارزشمند میپردازیم. این فرآیند باعث تغییر رنگ و طعم سیر میشود و خواص مغذی آن را افزایش میدهد. این گیاه حاوی آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی است که به سلامت عمومی بدن کمک میکنند. سیر سیاه، که از تخمیر سیر سفید تهیه میشود، بهعنوان یک ماده غذایی با خواص درمانی فراوان در طب سنتی شناخته میشود.
قندخون پایین یا هیپوگلیسمی (hypoglycemia) نیز ممکن است موجب تشنج، غشکردن و مرگ شود. در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر میگذارد. بهعلاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش میدهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترلنشده جلوگیری میکند. ویتامینها و مواد معدنی موجود در این ماده، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به ترمیم آسیبهای پوستی کمک میکنند. یکی دیگر از خواص مهم و تاثیرگذار سیر سیاه، خواص سیر سیاه برای دیابت است که می تواند در کنترل دیابت و قند خون بالا بسیار موثر عمل کند.
به این صورت که سیر تازه را در شرایط کنترل شده در دما و رطوبت بالا قرار می دهند. مردم جنوب شرق آسیا همچون کشورها ژاپن، کره، چین، تایلند و … قرن هاست که این ماده غذایی را به منظور مصارف آشپزی یا جهت مصارف دارویی فرآوری می کنند. با تکیه بر دانش سنتی و نیز با استفاده از اصول علمی جدید، تلاش میکنیم بهترین محصولات طبیعی را به دست مشتریانمان برسانیم.ما در عطاری جفتکار به این باور داریم که طبیعت بهترین درمانگر است.
خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه بسیار قویتر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتیاکسیدانهای سیر ۲ تا ۳ برابر میشود. آنتیاکسیدانها از سلولهای بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری میشود) محافظت میکنند. پژوهشهایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و میتواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند.
ترکیبات موجود در سیر سیاه به تقویت متابولیسم بدن و افزایش سطح انرژی کمک میکنند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. تهیه این نوع سیر کاری زمانبر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول میکشد.
سیر سیاه دکتر بیزدر طب سنتی از خواص سیر سیاه برای تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و کاهش التهابات بدن بسیار گفته شده است. این ماده بهعنوان درمانی برای مشکلات گوارشی و پیشگیری از بیماریهای مزمن هم شناخته میشود. یکی از مهمترین فواید سیر سیاه، توانایی آن در بهبود عملکرد قلب و کاهش خطر بیماریهای قلبی-عروقی است.
طبق پژوهش های انجام شده خاصیت ضد سرطانی سیر سیاه 4.5 برابر سیر معمولی می باشد که این رقم قابل توجهی است. سیر سیاه همچنین می تواند سطح کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش دهد ، که به نوبه خود خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد. ترکیبات موجود در سیر سیاه پیر نیز می تواند رادیکال های آزاد را در بدن مسدود کند. با این وجود ، سرشار از آمینو اسیدها ، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان ها است. در مقایسه با سیر معمولی ، سیر سیاه دارای مقدار کمی آلیسین است ، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از مزایای سلامتی آن را می بخشد. این روش باعث می شود برخی از ترکیبات موجود در سیر معمولی تجزیه شوند ، به ویژه ترکیباتی که طعم تندی به سیر می دهند.
بهگفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش مییابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر میشود. ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه به کاهش خطر رشد سلولهای سرطانی کمک میکنند. مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند که مصرف این ماده ممکن است در جلوگیری از سرطانهای روده، کبد و معده موثر باشد. سیر سیاه یک فرآورده منحصربهفرد است که از تخمیر سیر معمولی در شرایط خاص تهیه میشود.
همچنین تاثیرات مثبتی که سیر سیاه بر روی قند خون دارد می تواند در کاهش چربی شکمی به فرد کمک کند. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد.
مصرف سیر سیاه می تواند قوای جنسی را تقویت کرده و علاوه بر آن باعث افزایش میل و حرارت جنسی هم در فرد مصرف کننده بشود. به جرات می توان گفت که یکی از قابل توجه ترین ویژگی های سیر سیاه دکتر بیز، خواص سیر سیاه برای لاغری هست که می تواند تاثیرات قابل قبولی بر روی لاغری و مخصوصا چربی سوزی داشته باشد. امروزه اثبات شده است که مصرف سیر سیاه می تواند به عنوان یک ماده ی غذایی ایده آل و ارزشمند برای کاهش وزن و چربی سوزی طبیعی بسیار مفید و موثر واقع شود.
هدف اصلی ما ارائه محصولاتی است که از دل طبیعت آمده و برای بهبود سلامت جسم و روح شما طراحی شده است. سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتیاکسیدانهای فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی میتواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که میتواند به دیواره رگهای خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد. طبق پژوهشها، سیر سیاه میتواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تریگلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد. قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود.
سیر سیاه فله ای در عطاری ها یافت میشود ولی کیفیت سیر و نوع آن که حتما باید سیر همدان باشد مشخص و مطمئن نیست. بنابر این برای اطمینان از اینکه سیر با کیفیت و مرغوبی تهیه کنید خرید سیر سیاه با کیفیت را از فروشگاه سلام عطار به شما پیشنهاد میکنم. آنتیاکسیدانهای سیر سیاه از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ شادابی پوست و سلامت موها کمک میکنند. اگرچه ممکن است با سیر خام آشنایی بیشتری داشته باشید، اما سیر سیاه می تواند یک ماده غذایی خوشمزه در رژیم غذایی شما باشد. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است.
با این حال، تهیه سیر سیاه در خانه هم ممکن است؛ کافیست از دستگاههایی مانند پلوپز یا خشککن استفاده کنید. با داشتن آنتی اکسیدان ها می تواند به کاهش التهاب در بدن و جلوگیری از بیماری های شناختی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کند. همچنین ممکن است به بهبود حافظه و سایر بخشهای عملکرد شناختی کمک کند. شناخته شده است که سیر سیاه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از تعدادی از عفونت های شایع باکتریایی و ویروسی جلوگیری می کند.
این کالا توسط انبار عطاری جفتکار پس از تامین، آماده پردازش گردیده و توسط پیک ارسال خواهد شد. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود . اگر این محصول را قبلا از نگارشاپ خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
اگر می خواهید بدن خود را در برابر بیماری های مزمن و استرس اکسیداتیو تقویت کنید ، باید این ادویه برشته را به رژیم غذایی هفتگی خود اضافه کنید. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کند. این خاصیت آسیب سلول ها را کاهش می دهد و می تواند به محدود کردن رشد و گسترش احتمالی سلول های سرطانی در بدن کمک کند. سیر سیاه سیر تازه خام (Allium sativum) است که با استفاده از حرارت کم و رطوبت حدود 70 درصد در فرآیندی به نام واکنش میلارد تغییر می کند. این نوع سیر چون حاوی پتاسیم است برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم و حفظ اب در بدن رنج می برند، توصیه می شود.
گرچه این ماده غذایی فواید زیادی برای سلامتی دارد، در موارد معدودی پس از مصرف آن عوارض و اثراتی منفی هم مشاهده شده است. افرادی که به سیر حساسیت دارند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند، باید در استفاده از سیر سیاه احتیاط کنند و قبل از مصرف، از پزشک خود مشورت بگیرند. برای این کار کافی است سیر سیاه را به تعدادی که نیاز دارید بردارید و آنها را با آب سرد بهخوبی بشویید.
این ماده با تنظیم ترشح اسید معده و محافظت از دیوارههای گوارشی، به پیشگیری از مشکلات معده کمک میکند. یکی دیگر از تفاوتها، به طرز تهیه سیر سیاه مربوط میشود که شامل تخمیر طولانیمدت در شرایط خاص است. این فرآیند باعث میشود ترکیباتی ایجاد شوند که جذب بهتری دارند و در بهبود سلامت بدن موثرتر هستند. طبق مطالعه ای که در مجله Academic در 2009 منتشر شد ، سیر سیاه با غلظت بالاتری از آلیسین نسبت به سیر معمولی ، بیشتر در تنظیم سطح قند خون موثر است.
ترکیبات آنتیاکسیدانی قوی موجود در سیر سیاه میتوانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند. استفاده از این ماده در کنار موادی با تاثیرات مشابه مانند خواص اسفرزه، به کاهش التهابات و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماریها منجر میشود. به دلیل خواص سیر سیاه امروزه در اصطلاح بین المللی به آن یک نوع «سوپر فود» می گویند.
در حالی که سیر خام بویی تند و طعمی تیز دارد، سیر سیاه شیرین، بدون بو و ملایم است. علاوهبر این، سطح آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفید در سیر سیاه برای سلامت قلب یا کبد چرب بسیار بیشتر از سیر خام است. سیر سیاه، از سیر معمولی تهیه می شود که تحت شرایط منظم دما بین ۱۴۰ تا ۱۷۰ درجه فارنهایت به مدت سه تا چهار هفته تولید می شود. این امر به آن اجازه می دهد تا واکنش میلارد را طی کند، فرایندی شیمیایی که بین اسیدهای آمینه و کاهش قند رخ میدهد. این واکنش نه تنها سیر را به رنگ تیره، بافت ژله ای و عطر و طعم متفاوت می بخشد بلکه ارزش غذایی این غذای فوق العاده را نیز بیشتر می کند.
با وجود تمامی فواید، مصرف سیر سیاه ممکن است در برخی شرایط خاص، باعث ایجاد عوارض شود. آگاهی از این مضرات میتواند به مصرف بهینه و ایمن این ماده کمک کند. در ادامه، مواردی را که ممکن است به عنوان عوارض سیر سیاه شناخته شوند، بررسی میکنیم. طبق پژوهش های انجام شده سیر سیاه کاهش چربی شکم و پهلو و کاهش وزن می شود بطوری که چربی مضر خون را کاهش و چربی مفید را افزایش می دهد و بطور قابل توجهی باعث لاغری و کاهش وزن می شود. سیر سفید دارای آنتی اکسیدان است ولی با تخمیر سیر سفید و تبدیل آن به سیر سیاه مقدار آتی اکسیدان آن چند برابر می شود. سیر سیاه برای تمامی سنین مناسب بوده و میتواند باعث تقویت بدن شود ولی هنگام مصرف سیر سیاه باید توجه داشته باشید که باعث کاهش فشار میشود بنابراین اگر فشار پایینی دارید با احتیاط و کمتر مصرف کنید.
مصرف این ماده همچون خواص چهار تخمه، به بهبود عملکرد سیستم گوارشی و پاکسازی بدن کمک میکند. خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. به همین دلیل ، افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند نیز ممکن است بخواهند از مصرف سیر سیاه به مقدار زیاد اجتناب کنند. اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
سیر سیاه با تخمیر سیر معمولی در دما و رطوبت کنترلشده تولید میشود. شما میتوانید این محصول را در خانه تهیه کنید یا از فروشگاههای معتبر بخرید. مصرف این سیر باعث افزایش متابولیسم، کاهش اشتها و جلوگیری از ذخیره چربیهای اضافی میشود.
امکان ارسال اجناس خریداری شده همشهریان شهر تهران که برای دریافت سریع تر آن عجله دارند، با هزینه خود مشتری، با پیک موتوری قابل انجام است. نظرات خود را براساس تجربه و استفادهی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمهای خودداری کنید. همچنین مصرف 21 عدد مویز به صورت ناشتا میتواند کم خونی را برطرف کند. با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار و محصولات سایت مطلع شوید...
مطالعات نشان دادهاند که ترکیبات آنتیاکسیدانی موجود در سیر سیاه، از جمله پلیفنولها و فلاونوئیدها، دارای خاصیت ضدسرطانی قوی هستند. این ترکیبات با کاهش تولید رادیکالهای آزاد و جلوگیری از تکثیر سلولهای سرطانی، مانع رشد و گسترش تومورها میشوند. یکی از شگفتانگیزترین خواص سیر سیاه، تأثیر آن در پیشگیری و مبارزه با سرطان است. ترکیبات سولفوریک و آنتیاکسیدانهای قوی موجود در آن، رشد سلولهای سرطانی را مهار میکنند. این ماده میتواند به بهبود سلامت هورمونی کمک کرده و مشکلات مرتبط با چرخه قاعدگی را کاهش دهد. یکی دیگر از فواید این ماده غذایی، کمک به بهبود عملکرد دستگاه گوارش است.
با خرید اینترنتی سیر سیاه هم به راحتی و در مدت رمان کوتاهی بسته را درب منزل تحویل خواهید گرفت و هم رایگان و بدون پرداخت هزینه سفارش سیر سیاه را ثبت خواهید کرد. سیرسیاه برای مشکلات معده و نارحتی معده بسیار مفید است کافیست صبح ها مقداری از سیر سیاه را در مقداری آب حل کنید و به صورت ناشتا میل کنید. با توجه به خواص فراوان آن، میتوان آن را بهعنوان یک گزینه عالی برای بهبود سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریها در نظر گرفت. آن را به سس سویا اضافه کنید و هم بزنید.برای چاشنی سوپ از سیر سیاه استفاده کنید.آن را با پنیر خامه ای ترکیب کنید. می توانید سیر سیاه را با سس مایونز یا هوموس مخلوط کنید.سیر سیاه خرد شده را می توانید به سالاد و یا مایه ماکارونی اضافه کنید.سیر سیاه را با روغن زیتون مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید.
طعم سیر سیاه معمولاً طعم ملایم شیرین و عطر و طعم بالزامیک توصیف می شود. در غذاهای خوش طعم و شیرین به طور یکسان عمل می کند و از گوشت گرفته تا دسر در همه چیز می توان استفاده کرد.وقتی به تفاوت بین سیر سیاه و سیر معمولی نگاه کنیم، در واقع مقدار آلیسین در حالت دوم کاهش می یابد. به دلیل دارا بودن آلیسین، سیر تازه دارای طعمی تند تر و بوی بیشتر است.این روند فرآوری آهسته در نهایت سیر را تیره می کند و طعم شیرینی به آنها می بهشد. همچنین باعث تغییر بافت سیر می شود و آنها را ژله ای مانند می کند.قرن هاست که در ژاپن، کره جنوبی و تایلند سیر سیاه مصرف می شود.